Proiectele noastre

Alege un proiect și implică-te! Donează sau devino voluntar!

7MTB Real Sports

Cupa Iașului la Mountain Bike pentru iubitorii unui stil de viață sănătos și activ, etapă a MTB Cupei Moldovei, este un proiect al Asociației Real Sports organizat în parteneriat cu Iași Club de Biciclete Team.
Read more..

[totaldonations form_id="497"]

Real Sports Social

În România, copiii din familiile sărace au probleme de integrare socială și acces redus la programe educaționale. Părinții acestora sunt preocupați de asigurarea traiului zilnic și mai puțin sau deloc de educația lor.
Read more..

[totaldonations form_id="497"]

RealSports.ro – Beneficii pentru viață!

RealSports.ro este un proiect al Asociației Real Sports prin care încercăm să transmitem tuturor dorința și plăcerea de a trăi sănătos și frumos, punând în prim plan toate beneficiile unui astfel de stil de viață.
Read more..

Real Sports 4 All

Misiunea proiectului constă în a-i stimula pe cei din jur să trăiască un stil de viață sănătos și activ. Vom face acest lucru prin organizarea de evenimente ce vor educa și motiva oamenii să facă mișcare într-un mod cât mai distractiv.
Read more..

[totaldonations form_id="497"]

Real Sports Kids

Din păcate, rata de obezitate la copii este în creștere. Peste un sfert dintre copiii români sunt obezi, iar mult mai mulți sunt supraponderali. Excesul de greutate și obezitatea reprezintă astăzi o problemă reală și dacă nu...
Read more..

[totaldonations form_id="497"]

Real Sports Seniors

Prin acest proiect vom contribui la menținerea sănătății persoanelor în vârstă, dar și la îmbunătățirea vieții lor sociale, a stării mentale și la evitarea singurătății, datorită întâlnirilor cu alte persoane cu aceleași interese ca și ei.
Read more..

[totaldonations form_id="513"]