Real Sports 4 All


Real Sports 4 All

Ești o persoană proactivă sau pasionată de sport?
Îți dorești să contribui la o schimbare în bine a societății?
Implică-te și tu alături de noi în proiectul “Real Sports 4 All”!
Misiunea proiectului constă în a-i stimula pe cei din jur să trăiască un stil de viață sănătos și activ.

Vom face acest lucru prin organizarea de evenimente ce vor educa și motiva oamenii să facă mișcare într-un mod cât mai distractiv.

În următoarele 12 luni dorim să organizăm în cadrul proiectului “Real Sports 4 All”, cel puțin 12 workshop-uri la nivel național.

Proiectul își propune să evidențieze importanța asocierii sportului cu petrecerea timpului liber și să încurajeze participarea activă a iubitorilor de mișcare în societate.

Vrem să implicăm peste 1000 de oameni doritori de a face sport într-un cadru organizat ce le va oferi motivația și impulsul de care au nevoie pentru a trece la acțiune.

Acest proiect se adresează iubitorilor de mișcare indiferent dacă fac sport frecvent sau doar uneori.

Vom avea instructori, concursuri, premii și multă voie bună!

Tu vei avea parte de distracție, dar și de transpirație. Vei socializa cu alți oameni pasionați de sport la fel ca și tine și vă veți depăși împreună limitele fiind un exemplu pozitiv pentru cei din jur.

Din păcate, în România, sportul nu este atât de bine promovat, iar sedentarismul poate duce la diabet, osteoporoză, obezitate, boli de inimă, cancer, insomnii și multe alte probleme de sănătate.

Dar noi credem că prin implicare în viața comunității și proactivitate putem schimba lucrurile deoarece sportul întărește sistemulul imunitar, te ajută să slăbești, elimină stresul, întărește oasele și are multe alte beneficii pentru sănătate.

În cadrul Asociației Real Sports vrem să creăm acel “bulgăre de zăpadă” care va crește tot mai mult și va contribui la o schimbare semnificativă în stilul de viață al românilor.

Nu este greu, dar nici ușor. De aceea avem nevoie și de implicarea ta.

Așadar, dacă îți dorești să faci parte dintr-o poveste de succes, vino în echipa Asociației Real Sports.

Iată cum te poți implica:

– Devenind manager de proiect
– Fiind voluntar
– Prin sponsorizări

Dacă și tu crezi că împreună putem produce o schimbare în viețile celorlalți și că putem lăsa în urma noastră ceva mai bun, chiar dacă în România lucrurile nu merg ca “pe roate”, atunci implică-te în proiectul “Real Sports 4 All”.

Poți deveni manager de proiect dacă ai competențe de planificare, organizare și comunicare. Sau poți fi voluntar în organizarea evenimentelor dacă ești o persoană proactivă și cu dorința de implicare. Nu este nevoie neapărat de experiență. Cel mai important este să ai dorința de a contribui la binele social.

Iar dacă vrei să susții financiar acest proiect, o poți face prin diverse sponsorizări.

Iată și 5 motive pentru care să vii alături de noi:

1. Poți contribui la o schimbare în bine în societate.
2. Ai posibilitatea să dobândești competențe noi, fiind pentru tine o oportunitate de dezvoltare personală și profesională.
3. Ai ocazia să socializezi cu alți oameni pasionați de sport ca și tine.
4. Vei avea o stare de bine și o bucurie interioară că ai putut să îi ajuți pe ceilalți.
5. Oferim transparență totală în ceea ce privește banii care vor intra în Asociația Real Sports.

Dacă ți-ai dorit mereu să ai un impact pozitiv în viața celor din jur acum este momentul tău.

Fă parte din ceva mai mare decât tine și vino alături de noi în comunitatea Real Sports!

Îți mulțumim!

Asociația Real Sports

Implică-te și tu alături de noi în proiectul "Real Sports 4 All"!

Ambasadori

Ambasadorii și susținătorii activi ai acestui proiect

Member Photo

Daniel Mândrilă

Ambasador Proiect

Sunt o persoană energică, ambițioasă, inovatoare, răbdătoare și atentă, având o experiență de 10 ani ca antrenor de fitness. Realizările mele profesionale se încadrează în categoriile antrenamentelor în regim aerob (boxing), a celor în regim de față (CrossFit), dar și a antrenamentelor de grup cu regim special de execuție (Fitness Training Mix 36). Dintre toate acestea, programul meu preferat de workout este boxing-ul, deoarece este un antrenament cardio, de luptă unul la unul, foarte energic și antrenant, care dezvoltă condiția fizică și instinctul de apărare. Îmi place să mă implic și să practic ceea ce predic. Fac acest lucru nu doar cu mine ci și cu cei pe care îi antrenez. Proiectul Real Sports 4 All a venit ca o mănușă pentru mine, astfel am ocazia să promovez tuturor celor interesați un stil de viață sănătos, activ, frumos și echilibrat.

Member Photo

Cristian Istine

Ambasador Proiect

Cu o experiență de peste 8 ca antrenor de grup și antrenor personal, antrenamentele pe care le predau sunt cu specific funcțional, având ca scop îmbunătățirea calităților motrice, a mobilității și flexibilității, creând totodată o conexiune cât mai bună între minte și corp. De-a lungul acestori ani, am luat parte la o mulțime de activități care au avut că scop promovarea mișcării și sănătății, căutând mereu să îi inspir și să le transmit oamenilor o energie cât mai bună. Am câștigat competiția Next Top Trainer Men’s Health, obținând titulatura de TOP TRAINER 2018 în urmă unor probe atât fizice cât și teoretice. Această reușită vine ca o confirmare pentru muncă depusă în toți acești ani. Unul din obiectivele primordiale ale mele este să aduc un plus de motivație in viețile oamenilor din jurul meu, ajutându-i să se descopere pe ei însuși.

Donează online cu cardul

Poți susține acest proiect printr-o donație online accesând link-ul de mai jos.

Donează online

Plata este securizată și se realizează prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA mobilPay.

Donează prin transfer bancar

De asemenea, poți dona și prin transfer bancar direct în contul de mai jos:

Garanti Bank

RO04UGBI0000722009187RON

Ai întrebări? Contactează-ne!

Pentru detalii suplimentare te rugăm să ne contactezi:

Telefon: +40 755 935 332

E-mail: asociatia@realsports.ro

[totaldonations form_id=497]