Membri fondatori ai Asociației Real Sports

Member Photo

Sebastian Tcaciuc

Software developer

Sebastian este pasionat de ciclism, hiking, înot, tenis, ping-pong și multe alte sporturi. Pe partea profesională este atras de tot ce ține de dezvoltarea web și își dorește să fie implicat în proiecte care își propun să schimbe, chiar și cu puțin, în bine comunitatea din care face parte. Acesta este motivul pentru care face parte din echipa Real Sports.

Member Photo

Gabriel Lazar

Director de programe

Gabriel este iubitor al practicării sportului și al activităților reacreative și promotor al unui stil de viață sănătos și activ. A fost implicat în zeci de proiecte implementate de organizații neguvernamentale, are o experiență de 14 ani în înființarea și managementul ONG-urilor și a livrat peste 800 de ore de training în managementul proiectelor.

Member Photo

Ștefan Tcaciuc

Software developer

O foarte mare parte din timp Ștefan se ocupă cu dezvoltarea de software. Îi place să se dedice 100% în ceea ce face și își dorește să facă lucrurile cât mai bine pentru a obține rezultate mari. Câteva dintre hobby-urile lui sunt ciclismul, înotul și ping-pong-ul. Vă recomandă cu căldură să practicați orice sport în timpul liber.

Member Photo

Emil Lazăr

Manager proiecte sociale

De profesie asistent social, Emil s-a implicat în proiecte de tineret atât în țară cât și în străinătate. Este pasionat de fotografie și de cicloturism și participă activ la proiecte pentru sprijinirea persoanelor dezavantajate social.