7MTB Real Sports

Competiția 7MTB Real Sports, etapă a Cupei Moldovei la Mountain Bike, este un proiect al Asociației Real Sports. Evenimentul este organizat cu susținerea Iași Club De Biciclete Team și Clubul Fabrica de Voluntari.

Ne dorim ca acest concurs să devină unul simbol și an de an să avem un eveniment la care o întreagă comunitate să participe.

Traseul este unul de tip XCM (Cross Country Marathon), având ca punct de plecare zona platoului Bucium apoi continuând printr-un peisaj de poveste prin pădurea Bârnova.

Te invităm să te înscrii la 7MTB Real Sports și să te bucuri de o zi plină de zâmbete, distracție și mișcare alături de oameni pasionați, ca și tine, de un stil de viață sănătos și activ.

De asemenea, poți susține acest proiect făcând o donație alegând una din metodele de mai jos, sau te poți înscrie ca voluntar în organizarea acestui concurs.

Link înscriere în concurs: https://www.7mtb.realsports.ro

Link înscriere voluntari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdF30K6EU7OiQHf2foZiGzCyGSiZ_-ZkjhR5DYomWmA2ylMGQ/viewform

Implică-te și tu alături de noi în proiectul 7MTB Real Sports!

Ambasadori

Ambasadorii și susținătorii activi ai acestui proiect

Member Photo

Alex Vezeteu

Ambasador Proiect

Alex este îndrăgostit de sport încă de la vârsta de șapte ani. Este instructor de Fitness cu calificări obținute în Statele Unite și Marea Britanie, iar programele sale de training se desfășoară cu “casa închisă”. Iubește mișcarea în toate formele sale, dar cel mai mult este pasionat de ciclism.  Dragostea lui Alex pentru mișcare și viață sănătoasă, precum și abilitatea de a adapta programe de nutriție și antrenament care să se potrivească oricui indiferent de vârstă sau stil de viață, îl face unul dintre cei mai apreciați traineri. Iar noi suntem bucuroși să avem sprijinul lui Alex pentru construirea unei comunități de oameni activi și sănătoși.

Member Photo

Constantin Tucaliuc

Ambasador Proiect

Instructor Schwinn Gold Level și personal trainer, Constantin iubește ceea ce face și este bucuros să poată împărtăși din experiența sa ca antrenor, să îi ajute să se cunoască și să se autodepășească. Este un antrenor cu o abordare complexă ce vizează necesitățile reale ale fiecărui individ din punct de vedere bio-psiho-social într-un domeniu în plină dezvoltare (Wellness și Activitati de Loisir), considerând dezvoltarea personală un proces continuu de evaluare a calităților și setare a obiectivelor, iar rolul sportului este acela de a crea o personalitate completă a individului. Mulțumim Constantin pentru faptul că ești alături de noi pentru promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

Donează online cu cardul

Poți susține acest proiect printr-o donație online accesând link-ul de mai jos.

Donează online

Plata este securizată și se realizează prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA mobilPay.

Donează prin transfer bancar

De asemenea, poți dona și prin transfer bancar direct în contul de mai jos:

Garanti Bank

RO04UGBI0000722009187RON

Ai întrebări? Contactează-ne!

Pentru detalii suplimentare te rugăm să ne contactezi:

E-mail: asociatia@realsports.ro

[totaldonations form_id=497]