7MTB Real Sports

Competiția 7MTB Real Sports – Cupa Iașului la Mountain Bike, este organizată de Asociația Real Sports în parteneriat cu Iași Club De Biciclete Team. Prima ediție a avut loc pe 5 octombrie 2019 și ne dorim ca acest concurs să devină unul simbol și an de an să avem un eveniment la care o întreagă comunitate să participe.

Această competiție se numără printre etapele din MTB Cupa Moldovei.

Traseul este unul de tip XCM (Cross Country Marathon), având ca punct de plecare zona platoului Bucium apoi continuând printr-un peisaj de poveste prin pădurea Bârnova.

Te invităm să te înscrii la 7MTB Real Sports și să te bucuri de o zi plină de zâmbete, distracție și mișcare alături de oameni pasionați, ca și tine, de un stil de viață sănătos și activ.

De asemenea, poți susține acest proiect făcând o donație alegând una din metodele de mai jos, sau te poți înscrie ca voluntar în organizarea acestui concurs.

Link înscriere în concurs: https://www.7mtb.realsports.ro

Link înscriere voluntari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdF30K6EU7OiQHf2foZiGzCyGSiZ_-ZkjhR5DYomWmA2ylMGQ/viewform

Implică-te și tu alături de noi în proiectul 7 MTB Real Sports!

Ambasadori

Ambasadorii și susținătorii activi ai acestui proiect

Member Photo

Alex Vezeteu

Ambasador Proiect

S-a îndrăgostit de sport încă de la vârsta de șapte ani. Însă părinții și-au dorit să-l vadă inginer. Astfel a muncit în paralel pentru ambele vise. A făcut sport 27 de ani și a urmat Facultatea de Construcții. Munca de pe șantier nu l-a motivat pe Alex astfel că și-a urmat visul și a plecat în Statele Unite pentru a se perfecționa în sport. Sport de performanță a practicat încă de la șapte ani, atletism, apoi continând cu ciclism. Deși nu a urmat cursurile facultății de sport, a dezvoltat continuu pasiunea pentru sport, iar studiile sale cât și pregătirea le-a urmat, în Statele Unite și în Anglia. Plecând de la faptul că îi place foarte mult să călătorescă, a reușit și a îmbinat utilul cu plăcutul. Dragostea pentru mișcare și viață sănătoasă l-a purtat în cât mai multe locuri. Locuri de unde a prin experiență și dorință de implicare în promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

Member Photo

Constantin Tucaliuc

Ambasador Proiect

Iubesc ceea ce fac și mă bucur să pot împărtăși din experiența mea oamenilor, să îi ajut să se cunoască și să se autodepășească. Devenind tot mai interesat și de celelalte aspecte, pe lăngă cel fizic, și realizând în mod constant workshop-uri și cursuri de pregătire, am ajuns astăzi un antrenor cu o abordare complexă ce vizează necesitățile reale ale fiecărui individ din punct de vedere bio-psiho-social într-un domeniu în plină dezvoltare (Wellness și Activitati de Loisir), considerând dezvoltarea personală un proces continuu de evaluare a calităților și setare a obiectivelor, iar rolul sportului este acela de a crea o personalitate completă a individului. Odată cu acumularea cunoștințelor am început să înteleg tot mai bine că mișcarea, are un rol foarte important asupra echilibrului psihic și social reprezentând cu siguranță un vector indispensabil în dezvoltarea personală.

Donează online cu cardul

Poți susține acest proiect printr-o donație online accesând link-ul de mai jos.

Donează online

Plata este securizată și se realizează prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA mobilPay.

Donează prin transfer bancar

De asemenea, poți dona și prin transfer bancar direct în contul de mai jos:

Garanti Bank

RO04UGBI0000722009187RON

Ai întrebări? Contactează-ne!

Pentru detalii suplimentare te rugăm să ne contactezi:

E-mail: asociatia@realsports.ro

[totaldonations form_id=497]