Din dorința de implicare, din dragoste pentru natură, oameni, pentru un stil de viață minunat, echilibrat și activ, a luat naștere aceast proiect minunat. Ne place să unim oameni, să unim caractere și mai mult decât atât să construim, să fim un exemplu de urmat pentru cât mai mulți, oameni asemeni nouă care vor să se implice.

Dacă vii din domeniul ONG-urilor și experiența ta foate fi de folos, am vrea să ne cunoaștem. Dacă ești o persoană activă, ce iubește natură, comunitatea și oamenii te așteptăm să îți povestim despre proiectele noastre. Orice gând, orice ajutor, orice idea poate prinde contur.

Împreună pentru siguranță unei vieți cât mai liniștite!

desprenoi1920

Ce este?

Asociația Real Sports este o organizație nonguvernamentală, nonprofit și apolitică ce are ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

Viziunea noastră constă în a deveni o comunitate cât mai mare de oameni proactivi și pasionați de sport care îi vor inspira și pe cei din jur să trăiască un stil de viață sănătos.

Misiunea Asociației Real Sports este de a implica populația în activități sociale, sportive și recreative pentru dezvoltare personală și comunitară. Vom face acest lucru prin proiectele pe care le vom implementa , inspirându-i pe ceilalți prin propriul exemplu.

Valorile noastre sunt: Integritatea; Transparența; Focus pe obținerea de rezultate; Stil de viață sănătos; Implicare în viața comunității; Proactivitatea; Solidaritatea.

Sloganul nostru este: Implică-te și tu alături de noi pentru a susține un stil de viață sănătos!

De ce?

Din păcate, în România, sportul nu este atât de bine promovat, dar noi credem că prin implicare în viața comunității și pro-activitate putem schimba lucrurile deoarece sportul întărește sistemului imunitar, te ajută să slăbești, elimină stresul, întărește oasele și are multe alte beneficii pentru sănătate.

În cadrul Asociației Real Sports vrem să creăm acel “bulgăre de zăpadă” care va crește tot mai mult și va contribui la o schimbare semnificativă în stilul de viață al românilor.

dece_sanatate
obiective

Obiective

Obiectivele Asociației Real Sports:

* Promovarea practicării sportului în diversele sale forme de manifestare;
* Organizarea de evenimente sportive și recreaționale;
* Organizarea de programe de formare pentru dezvoltarea aptitudinilor și abilitaților sportive;
* Organizarea de evenimente pentru promovarea unui stil de viață sănătos și activ;
* Organizarea de campanii pentru promovarea practicării sportului de masă;
* Sprijinirea tinerilor cu oportunități reduse pentru practicarea sportului de performanță;
* Editarea de publicații, broșuri, reviste cu caracter sportiv și de promovare a unui stil de viață sănătos și activ;
* Realizarea de programe educaționale pentru promovarea sportului și alimentației sănătoase;
* Inițierea, planificarea și implementarea de proiecte sociale și educaționale în domeniului sportului;
* Inițierea și dezvoltarea de parteneriate pentru realizarea de proiecte sociale și sportive.

Cum ar fi dacă

Cum ar fi dacă am deveni o comunitate cât mai mare de oameni pasionați de sport pentru a-i inspira și asista și pe ceilalți să-și descopere adevăratul potențial, să-și depășească limitele și împreună să găsim soluții pentru cât mai multe dintre problemele societății în care trăim?

Nu-i așa că ar fi extraordinar?

comunitate

Implică-te!

Vino și tu alături de noi! Fă parte din ceva mai mare decât tine și implică-te în proiectele Asociației Real Sports!