MTB Cupa Moldovei 2020

MTB Cupa Moldovei 2020

MTB Cupa Moldovei este un eveniment unic în România. Anul 2020 vine cu cea de a 2-a ediție care adună la un loc 8 competiții de MTB desfășurate pe teritoriul Moldovei. La sfârșitul fiecărei etape fiecare participant va primi un număr de puncte iar la finalul Cupei Moldovei se vor premia cei mai buni sportivi masculin și feminin (amatori sau profesioniști) în funcție de numărul total de puncte obținute din etape.

Startul va fi dat în mai la Orheiul Vechi XCM, în Republica Moldova. Va continua în iunie și iulie cu MTB Roman Maraton și XC Maraton Bacău. Luna august începe cu MTB Maraton Zemeș după care se va alerga la MTB Maratonul Nordului. În septembrie se va merge la Maraton MTB Bicaz și se va face Turul Masivului Ceahlău XCM. Pe 3 octombrie, la Iași, va avea ca finish 7MTB Real Sports unde va avea loc și festivitatea de premiere a câștigătorilor turneului.

Și tu poți lua startul la cea mai dinamică competiție în domeniu și să participi la cele 8 trasee special alese pentru ca tu să ai parte de o adevărată experiență. Prezența ta ne va onora cu siguranță, iar dacă vei fi unul dintre câștigători, ne va face o deosebită plăcere să-ți înmânăm titlul de cel mai bun ciclist din întreagă regiune a Moldovei.

Mai multe detalii și regulamentul competiției le găsești la următoarele adrese:
Prezentare MTB Cupa Moldovei 2020
Regulament MTB Cupa Moldovei

Te invităm să participi la competiția anului în ciclism MTB Cupa Moldovei și să te numeri printre câștigători.

Succes și spor la pedalat!

MTB Cupa Moldovei 2019

(foto cu participanții care au mers la toate etapele din ediția 2019)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *