All Access Pass – MTB Cupa Moldovei 2020

All Access Pass – MTB Cupa Moldovei 2020

Suntem încântați să vă aducem la cunoștiință una din noutățile celei de-a doua ediții MTB Cupa Moldovei și anume ALL ACCESS PASS – MTB CUPA MOLDOVEI 2020  🏆 🚴 . Află mai jos ce este și cum îl poți achiziționa.

Ce este?

All Access Pass este un abonament dedicat celor care doresc să participe la toate cele 8 etape organizate în cadrul circuitului MTB Cupa Moldovei 2020.

Cât costă și cum poate fi achiziționat?

Abonamentul poate fi achiziționat în perioada 7 februarie – 7 aprilie și are valoarea de 570 lei. Pentru a fi validat, este necesară plata integrală până la data de 7 aprilie 2020.

Abonamentul este nominal, netransmisibil și nereturnabil. Este o facilitate oferită de organizatori iar sumele colectate din vânzarea abonamentelor revin cluburilor organizatoare ca taxă de participare pentru fiecare etapă a circuitului și sunt destinate exclusiv cheltuielilor organizatorice ale fiecărei etape. Sumele colectate din abonamente se încasează într-un cont destinat exclusiv pentru MTB Cupa Moldovei 2020 apoi sunt distribuite cluburilor organizatoare a circuitului.

Abonamentul poate fi achiziționat printr-o solicitare trimisă la adresa de e-mail asociatia@realsports.ro. Solicitarea trebuie să conțină numele și prenumele, anul nașterii și localitatea de domiciliu a solicitantului și mențiunea „Am citit regulamentul și înțeleg că acesta este nominal, netransmisibil și nereturnabil”. După depunerea cererii, solicitantul va primi prin e-mail detaliile bancare pentru efectuarea plății.

Daca îmi iau abonamentul va mai trebui să mă înscriu la fiecare etapă în parte?

Da, achiziția abonamentului nu înlocuiește înscrierea la fiecare etapă a circuitului. Posesorii trebuie să se înscrie individual pe site-ul organizatorului de etapă, conform cu regulamentul fiecărei etape, iar validarea înscrierii se va realiza în baza abonamentului.

Daca ai întrebări te rugăm să le scrii mai jos în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *