Faptele tale ajută!

Ți-ar plăcea să te știi implicat într-un proiect minunat?

Ți-ar plăcea să faci parte dintr-un grup care împărtășește aceeași pasiune ca tine?

Dacă răspunsul tău e da, atunci probabil ar trebui să ne auzim, să ne cunoaștem și să povestim câte ceva din toate aceste lucruri/stări.

Asociația Real Sports a creat câteva proiecte minunate, pentru ca tu să poți alege exact ce îți place cel mai mult și să te implicit exact acolo unde tu te simți cel mai bine.

De la implicarea în rândul celor mici, prin proiectul Real Sports Kids, până la Real Sports Seniors unde ne dorim să aducem zâmbete și energie pozitivă seniorilor. Oameni care și-au dedicat întreagă viață unui scop, oameni cu diverse experiențe atât de viață cât și profesionale, oameni care cândva au fost foarte activi, iar acum simt nevoia de prieteni și de socializare.

Poți alege să fii un bun ambasador al unui proiect, cel în care te simți confortabil, poți fi voluntar sau de ce nu să te implici chiar în implementarea unui proiect. Totul este despre oameni, despre comunitate și despre cum să facem lucrurile să funcționeze mai bine pentru un viitor mai bun.

Zicala “Împreună suntem puternici!”, așa este. O comunitate puternică este cea în care integritatea, implicarea, viață socială este la loc de cinste, iar respectul față de cel din jurul tău contează enorm.

Se poate să fim mai buni, se poate să fim mai conștienți față de ce se întâmplă în jurul nostru, se poate să fim exemple de urmat, astfel încât și cei care ne calcă pe urme să fie ceea ce trebuie în viață.

Cum am spus, ne-ar plăcea să te cunoaștem și să facem lucruri și fapte mărețe pentru sufletul nostru, pentru comunitate și pentru cei mici.

“Oprește-te din a arăta cu degetul și să dai vină pe alții. Viața ta se poate schimba numai în măsura în care tu îți asumi responsabilitatea pentru ea.” – citat din Steve Maraboli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *