Din pasiune pentru sport, pentru bicicletă!

Acum mai bine de 5 ani a luat naștere proiectul Real Sports, un proiect de suflet care are ca scop promovarea sportului și a unui stil de viață frumos, activ și sănătos.

Această promisiune pe care am făcut-o cu mine, s-a fructificat frumos.

Suntem o echipa minunată, focusați pe rezultate, ne place să ne implicăm și să ajutăm, iar in acest moment prin activitatea pe care am desfățurat-o numărăm peste 8000 de membri în counitatea Real Sports. Membri care beneficiază de serviciile Real Sports și ale partenerilor noștri.

Anul 2018 a fost si mai important pentru noi, deoarece a venit cu un nou proiect, am pus bazele unei asociații. Asociația Real Sports – Educație pentru Sport și Sănătate, asociație care își dorește și face lucruri minunate.

La inceputul acestui an 2019 alături de o echipă de pasionați, s-a creat și conturat primele direcții pentru un concurs de ciclism nivel amatori, adresat pasionaților.

În acest moment facem tot ce trebuie pentru că proiectul 7 MTB Real Sports să prindă aripi și să devină un concurs simbol, pentru Iași, pentru pasionații de ciclism și viitorii pasionați de acest sport minunat.

Suntem la început de drum și da și aici avem nevoie de oameni, oameni dornici să se implice așa cum pot, fie ca voluntari împreună cu echipa de voluntari, fie ca sponsori în susținerea celor de trebuință în realizarea proiectului.

Totodată ajutăm o întreagă regiune, regiunea Moldovei să pună bazele primul circuit regional de ciclism. Cupa Moldovei la ciclism, care anul acesta avem onoarea să ne poarte numele si de a o inaugura aici în orașul celor 7 coline.

Poți află mai multe accesând paginile evenimentului, iar dacă ești interesat și pasionat de ciclism te invit să dai curs simțurilor tale.

Pe curând și ținem aproape!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *