Bârnova Bike Spring E-Motion Ediția I

Asociația Real Sports împreună cu Jooyridez, organizator ture ghidate cu biciclete asistate electric prin Asociaţia Non-guvernamentală 1AIM, va organiza în data de 30 Aprilie 2022 evenimentul sportiv Bârnova Bike Spring E-Motion, competiție de mountain biking destinată publicului larg. Evenimentul are ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și activ, a comunei Bârnova, a antreprenoriatului local și a comportamentului responsabil față de natură.

Locația evenimentului va fi Jooyridez & Taina Vie, comuna Bârnova, strada sf. Maria, nr.332  și se va desfășura pe 2 trasee, după următorul program:

01 martie – 27 aprilie 2022: înscrieri online

29 Aprilie 2022, interval orar 17:00 – 20:00

 • Ridicare kit-uri de start din locația Taina Vie, comuna Bârnova, strada sf. Maria, nr.332
 • Înscrieri în concurs în limita locurilor disponibile.

30 Aprilie 2022

 • între orele 7:30-9:30 – verificarea înscrierilor şi ridicarea kiturilor de la Jooyridez & Taina Vie, str. Sf. Maria nr. 332, comuna Bârnova. Înscrieri în limita locurilor disponibile.
 • 9:45-10:00– şedinţa tehnică şi instructajul de siguranţă şi prevenire a accidentelor
 • 10:00 – START  concurs
 • 14:00  – Festivitatea de premiere
 • 14:00-18:00 – Program interactiv cu participarea spectatorilor, concurenților, partenerilor

Categorii de concurs

 • Categoria e-BIKE MTB – 5x 6km, feminin și masculin
 • Categoria MTB Challenge – 5x 6km, feminin și masculin
 • Categoria MTB Explorer – 3x 6km, feminin și masculin
 • Categoria Family – 4,5 km, feminin și masculin (copii însoțiți de un adult) 09-11 ani; 12-14 ani; 15-17 ani.

Pentru MTB Challenge, MTB Explorer, E-Bike MTB concursul va fi de tip open. Vor fi realizate categorii de vîrstă în condițiile în care vor fi înscriși minim 5 concurenți la o categorie.

 • Categorii de vârstă feminin și masculin:15-18 ani; 19-29 ani; 30-39 ani; 40-49 ani; 50+ ani

Pentru MTB Family, feminin și masculin (copii însoțiți de un adult), concursul se va organiza după următoarele categorii: 09-11 ani; 12-14 ani; 15-17 ani.

Prin derogare, copii cu vîrsta de 14 ani împliniți până în ziua concursului, se vor putea înscrie individual, cu acordul părinților, la una dintre categoriile MTB Challenge, MTB Explorer, E-Bike MTB.

Evenimentul este deschis oricărui iubitor al sportului şi al miscării în natură. Sunt necesare: o stare bună de sănătate, un nivel minim de antrenament si un bagaj de cunoştinţe tehnice proprii turelor de MTB. Publicul țintă este format din persoane cu vârsta de minim 14 ani și familii cu copii cu vârsta de minim 9 ani. Estimăm un număr de cel puțin 150 concurenți și minim 100 de spectatori și participanți la activitățile adiționale.

Jooyridez este organizator  de ture ghidate cu biciclete asistate electric Cube. Jooyridez ȋnseamnă mai mult decât activităţi recreative ȋn natură, Jooyridez reprezintă locuri frumoase şi verzi, experienţe reale, peisaje de vis, oameni şi tradiţii autentice. Asociaţia Non-guvernamentală 1AIM cu sediul ȋn comuna Bârnova, judeţul Iaşi ȋşi propune iniţierea, crearea şi promovarea programelor eco/ciclo  turistice.

Asociaţia Real Sports este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit şi apolitică ce are ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos şi activ. Viziunea Asociaţiei Real Sports constă în a deveni o comunitate cât mai mare de oameni proactivi şi pasionaţi de sport care îi vor inspira şi pe cei din jur să trăiască un stil de viaţă sănătos. Misiunea Asociaţiei Real Sports este de a implica populaţia în activităţi sociale, sportive și recreative pentru dezvoltare personală și comunitară.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați regulamentul concursului.

Regulament Bârnova Bike Ediția I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *