Member Photo

Raluca Botez

Ambasador Proiect

Mă numesc Raluca Botez și sunt coordonator activități Căsuța Fermecată – spațiu de joacă, afterschool și petreceri pentru prichindei.
Iubesc copiii și poezia, iar faptul că am ales să le îmbin mi-a schimbat viața în urmă cu mai bine de patru ani. Cred că toți cei care ne înconjurăm zilnic de micuți suntem binecuvântați și norocoși datorită energiei minunate și lecțiilor pe care le primim, dar în egală măsură suntem și responsabili în a le crea o lume mai frumoasă și a le ocroti puritatea.

Real Sport 4 Kids este pentru mine și gașca fermecată o oportunitate de a construi, împreună cu parteneri la fel de dedicați, o platformă care îmbină profesionalismul și dragostea cu care tratăm fiecare copil. Vom fi atenți la nevoile de dezvoltare a acestora și vom oferi servicii educative, artistice și recreative.

Este important să sprijinim și să ne ascultăm viitorul și să învățăm alături de micuți cum să comunicăm natural, cum să identificăm abilitățile celor care ne înconjoară, cum să lucrăm în echipă și să devenim prietenii și modelele lor. Proiectul Real Sports For Kids promovează un stil de viață sănătos și responsabil de la cele mai fragede vârste, prin sublinierea necesității activităților sportive și recreative, prin informare și suport cu privire la un tip echilibrat de alimentație și prin oferirea unor alternative interesante de petrecere a timpului liber.