Termeni si conditii generale aplicate pentru donatii online pe site-ul www.asociatia.realsports.ro

Preambul:
Acest regulament se aplică și vizitatorilor/donatorilor site-ului www.asociația.realsports.ro  Prin accesul, navigarea și folosirea site-ului www.asociația.realsports.ro, numit în continuare și „Site” sau „Site-ul”, sunteți de acord cu Termenii și condițiile generale de folosire a acestuia. În plus, prin folosirea metodei de donații online, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, aplicate exclusiv în cazul donațiilor efectuate online.

Cum donez:

a.Asociația Real Sports acceptă donații online. Donațiile prin credit card se fac prin serviciul de procesare plăti online oferit deMobilPay sau prin serviciul PayPal.
b. Prin serviciul MobilPay donațiile vor fi efectuate în LEI iar prin serviciul PayPal donațiile vor fi efectuate în EURO.
c. Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxa suplimentară.
d. Puteți face o donație online urmând pașii de mai jos:
– Selectați serviciul pe care doriți să-l folosiți și apăsăți pe linkul „Donează”.
– Introduceți sau alegeți suma donată dorită.
– Introduceți datele dvs. personale.
– Introduceți datele despre credit/debit card;
Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran va mulțumește pentru donația efectuată și va oferă informațiile relevante pentru această operație. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.
e. Plata cu cardul va apărea pe extrasul de cont cu numele ASOCIAȚIA REAL SPORTS.

Politică de Securitate:

a.Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți.
b.Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?
Donațiile de pe acest website sunt tranzacționate prin intermediul serviciilor de plăti on-line oferite de MobilPay sau PayPal. Riscurile asociate unei plăti on-line sunt:

– Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să între în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite – MobilPay și PayPal garantează securitatea sistemelor sale informatice.

– Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar (număr de card, dată expirării etc.) să între în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catreMobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe servereleMobilPay, aceastea fiind direct introduce în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o banca certificată în sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți Verified by Visa și SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

Dacă ați ales metodă de plata „Card credit/debit”, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul  dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit, emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard / Maestro), este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații, care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura, în primul rând, că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

În plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate, cunoscut numai de posesor, și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături sau donații on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Metode de plata:

Puteți alege dintre următoarele metode de plata: card de credit/debit prin MobilPay sau PayPal, transfer bancar/ordin de plata.
Dacă ați selectat card de credit/debit că metodă de plata, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran va mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și va oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

MobilPay acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.
PayPal acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard, American Express și Discover.
Folosind că metodă de plata card-ul bancar de credit/debit, comandă dumneavoastră va fi procesată imediat.

Pentru comenzi pentru care ați selectat metodă de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului MobilPay sau Asociației Real Sports cu suma transferată, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Politică de returnare:

Donațiile se pot returna donatorilor, în cazul în care acesta solicită în mod expres, exclusiv pentru donațiile online efectuate prin card bancar. În acest caz, donatorii vor trimite, în termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul în care a fost efectuată donația, o cerere scrisă către Asociația Real Sports în care vor solicită, în mod expres, returnarea sumei donate. Donatorul va atașa, la această cerere dovadă donării acestei sume de bani prin intermediul site-ului www.asociația.realsports.ro.
Cererea de returnare a donațiilor va fi expediată prin poștă electronică, la adresa: asociația@realsports.ro sau prin poștă, la adresa: Aleea Tudor Neculai nr.90A, ap.3, Iași.

Confidențialitate:

Datele solicitate de către Asociația Real Sports,MobilPay sau PayPal vor fi folosite doar în contextul facilitării donațiilor către asociație.
Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website.
Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Asociația Real Sports, MobilPay sau PayPal numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plata vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației.
Datele completate de către utilizatori nu vor fi stocate în servele Asociația Real Sports, MobilPay, acestea fiind colectate de către procesatorii de plăti.

Dispute și conflicte:

Orice tentativă de acces neautorizat în Site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competențe.
Eventualele litigii, divergente sau pretenții rezultate din sau în legătură cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile. Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 10 zile calendaristice de la dată la care apare dispută, această va fi soluționată de instanțele competențe.
Termenii și condițiile generalede folosire a Site-ului, precum siTermeni și condițiile generale aplicate pentru donații online, sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți.
Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Dispoziții finale:

a.Modalități de primire a donațiilor:
– Pentru proiectele inițiate și derulate de Asociația Real Sports donațiile se pot face prin intermediul serviciilor specializate în donații online implementate pe site-ul www.asociația.realsports.ro sau după cum urmează:
– donații online, direct de pe site-ul www.asociația.realsports.ro, prin intermediul serviciului specializatMobilPay;
– donații online, direct de pe site-ul www.asociația.realsports.ro, prin intermediul serviciului specializat PayPal, în contul asociația@realsports.ro;
– donații direct în conturile Asociației Real Sports deschise la garanti bank, CIF: 31536530: IBAN lei RO04 UGBI 0000 7220 0918 7RON.
– Sumele colectate, prin metodele prezentate mai sus, vor fi afectate doar de comisioanele bancare. Valoarea comisioanelor poate să difere în funcție de banca unde se plătește/încasează donația. Asociația Real Sports nu poate oferi informații legate de comisioanele bancare. Pentru aceste informații, va rugăm să va adresați direct instituțiilor bancare.
b. Toți utilizatorii se obligă să respecte legile în vigoare.
c. Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.