Devino voluntar

Implică-te alături de noi în proiectele Asociației Real Sports.

Voluntariatul este o modalitate de dezvoltare a abilităților personale și o oportunitate pentru a avea un impact semnificativ asupra comunității. Alături de noi, vei contribui la promovarea educației pentru sport și sănătate.

Formular de înscriere

În ziua de astăzi tot mai mulți tineri și iubitori de natură, mișcare, un stil de viață echilibrat și sănătos, caută să se implice în diverse acțiuni de voluntariat. Acești tineri, oameni minunați doresc să fie un exemplu și să arate celor din jur că și implicarea lor contează.

Văd din ce în ce mai mulți tineri prezenți la acțiuni caritabile, la strângeri de fonduri pentru diverse cauze, la evenimente de natură sportivă, sau orice alte acțiuni cu scop caritabil. Acești tineri, oameni implicați, merită tot respectul nostru și al societății în care trăim. Ei sunt motorul care pune în mișcare un vis, un proiect, un sens. Fără acești oameni faini care își alocă timp pentru a se implică în interesul comunității, nu s-ar putea realiza nimic, nici o ideie, nici un proiect. Pentru că astfel de asociații nu pot funcționa decât prin implicare. Așa găsim resursele, așa facem lucrurile să se miște, așa oamenii se pot bucura de minunatele lucruri care se fac, datorită voluntariatului și voluntarilor.

Acțiunile și implicarea voluntarilor fac ca lucrurile să prindă contur și de aceea avem nevoie de tine, avem nevoie de implicarea ta, avem nevoie puțin din timpul tău prețios pentru realizarea unor vise, idei și proiecte minunate, pe care le împărtășim și în care credem. Proiecte din care să faci parte, proiecte în care să te simți apreciat și exact așa cum îți dorești tu.

Te vrem alături de noi, te vrem alături cu ideile tale, și mai mult decât atât, vrem să creștem împreună, să ne ajutăm reciproc, căci împreună suntem mai puternici, iar puterea exemplului își va urma cursul.

Te invit așadar să aplici, să completezi formularul alăturat și să ne cunoaștem. Alege un proiect în care te simți confortabil, lasă-ne un mesaj pe această tema și de aici nu rămâne decât să ducem la îndeplinire ceea ce ne-am propus, cu ajutorul și implicarea ta!