All Access Pass – MTB Cupa Moldovei 2020

Suntem încântați să vă aducem la cunoștiință una din noutățile celei de-a doua ediții MTB Cupa Moldovei și anume ALL ACCESS PASS – MTB CUPA MOLDOVEI 2020  🏆 🚴 . Află mai jos ce este și cum îl poți achiziționa.

Ce este?

All Access Pass este un abonament dedicat celor care doresc să participe la toate cele 8 etape organizate în cadrul circuitului MTB Cupa Moldovei 2020.

Cât costă și cum poate fi achiziționat?

Abonamentul poate fi achiziționat în perioada 7 februarie – 7 aprilie și are valoarea de 570 lei. Pentru a fi validat, este necesară plata integrală până la data de 7 aprilie 2020.

Abonamentul este nominal, netransmisibil și nereturnabil. Este o facilitate oferită de organizatori iar sumele colectate din vânzarea abonamentelor revin cluburilor organizatoare ca taxă de participare pentru fiecare etapă a circuitului și sunt destinate exclusiv cheltuielilor organizatorice ale fiecărei etape. Sumele colectate din abonamente se încasează într-un cont destinat exclusiv pentru MTB Cupa Moldovei 2020 apoi sunt distribuite cluburilor organizatoare a circuitului.

Abonamentul poate fi achiziționat printr-o solicitare trimisă la adresa de e-mail asociatia@realsports.ro. Solicitarea trebuie să conțină numele și prenumele, anul nașterii și localitatea de domiciliu a solicitantului și mențiunea „Am citit regulamentul și înțeleg că acesta este nominal, netransmisibil și nereturnabil”. După depunerea cererii, solicitantul va primi prin e-mail detaliile bancare pentru efectuarea plății.

Daca îmi iau abonamentul va mai trebui să mă înscriu la fiecare etapă în parte?

Da, achiziția abonamentului nu înlocuiește înscrierea la fiecare etapă a circuitului. Posesorii trebuie să se înscrie individual pe site-ul organizatorului de etapă, conform cu regulamentul fiecărei etape, iar validarea înscrierii se va realiza în baza abonamentului.

Daca ai întrebări te rugăm să le scrii mai jos în comentarii.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.